Bine ați venit pe site-ul Consinvest, societate de contabilitate și consultanță fiscală, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania și a Camerei Consultanților Fiscali

Consinvest este o societate de expertiză contabilă și consultanță fiscală, membră a Corpului Experților Contabii și Contabililor Autorizați din Romania și a Camerei Consultanților Fiscali.

Rolul nostru începe anterior constituirii societății, prin acordarea consultanței necesare alegerii formei juridice și a sistemului fiscal optime pentru afacerea pe care urmează să o desfășoare.

De asemenea, participăm la organizarea compartimentului financiar – contabil și a celui de personal și asistăm și/sau verificăm modul de ținere a contabilității de către compartimentul propriu de contabilitate al clientului.

Pentru clienții al căror volum de activitate nu justifică organizarea unui compartiment propriu de contabilitate, oferim servicii complete de contabilitate și personal și consultanța legată de aceste servicii.

Scopul nostru este acela de a furniza managementului informații corecte și la timp pentru putea servi la luarea cele mai bune decizii pentru afacere lor.