Bine ați venit pe site-ul Consinvest, societate de contabilitate și consultanță fiscală, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania și a Camerei Consultanților Fiscali CONSULTANȚĂ FISCALĂ

Consultanță fiscală

● Asistență pe probleme fiscale, consultanță în domeniul fiscal;
● Asistența de specialitate la calculul taxelor și impozitelor și la întocmirea declarațiilor fiscale;
● Certificarea declarațiilor fiscale;
● Întocmirea de contestații împotriva deciziilor de impunere emise de organele fiscale și a rapoartelor de inspecție fiscală;
● Reprezentarea în fața organelor fiscale;
● Reprezentarea în fața organelor judiciare, în calitate de expert.

Cere ofertă!

Obiectivul nostru este de a stabili un nivel corect al taxelor și impozitelor, utilizând toate avantajele fiscale posibile.

Consultanța fiscală inerentă activității curente este acordată clienților noștri în mod continuu, în paralel cu serviciile de contabilitate.

Realizăm toată gama de servicii specifice consultanței fiscale, cum ar fi asistență pentru calculul taxelor și impozitelor și pentru optimizarea costurilor fiscale, asistență la întocmirea declarațiilor fiscale, redactarea de contestații împotriva actelor întocmite de organele fiscale etc. În calitate de membru al Camerei Consultanților Fiscali din România, suntem autorizați pentru certificarea declarațiilor fiscale anuale (declarația 101).